skip to Main Content
016 85 00 13 liesbeth@kapsalonpapillon.be Maak je afspraak online
Kapsalon Papillon Is Een Hairexpert Certified Salon 2022

Kapsalon Papillon is een Hairexpert certified salon 2022

Goed nieuws!

Dit haarexpert salon voldoet aan een aantal strenge voorwaarden op vlak van opleiding, kennis, service en duurzaamheid.

Kapsalon Papillon heeft alle tools in handen om jou op een klantgerichte en duurzame manier te bedienen. Iets wat je sowieso al aan de haren ondervonden hebt.

KENNIS

Het Papillon team weet ontzettend veel over wat jou haren nodig heeft.

Heb je een vraag over je haar, hoe je je kapsel het beste onderhoudt en wat je best vermijdt? Wij staan klaar met advies op maat. Daarbovenop zorgt kennis van ondernemen ook dat je kappers team een goede ondernemers zijn.

OPLEIDING

Dit is meteen de belangrijkste voorwaarde. Met dit haarexpert – label tonen we aan onze klanten dat we actief opleidingen blijven volgen als gediplomeerd kapper. Dit is een garantie van professionalisme en permanente vorming. Kapsalon Papillon heeft opleiding gevolgd bij een erkende school en gaat regelmatig op bijscholing zodat wij op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken.

DUURZAAMHEID

Je bevindt je momenteel in een salon dat oog heeft voor het milieu.

Vraag gerust even na op welke manier je kapper stappen onderneemt om zo duurzaam mogelijk, te ondernemen, je zal versteld staan!

SERVICE

Van je koffietje tot de muziek op de achtergrond en de klantencommunicatie: er is over alles bewust nagedacht om jou kapperservaring zo aangenaam mogelijk te maken.

KORTOM

JIJ EN JE HAREN ZIJN IN GOEDE HANDEN,

DIE VAN EEN HAIREXPERT!

Meer info vindt je hier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top