skip to Main Content
016 85 00 13 liesbeth@kapsalonpapillon.be Maak je afspraak online
B.R.U.S.H. 30-40

B.R.U.S.H. 30-40

 

We willen allemaal glanzend, pluisvrij en gepolijst haar alsof je net van de kapper komt. De professionele haarstylist is handig met föhn en borstel maar de meeste consumenten missen deze vaardigheid en hebben ook nog eens de beperking dat ze hun eigen haar moet doen. Herken je dit? Dan is deze B.R.U.S.H. warmte borstel de perfecte tool voor jou! Omdat je hem gebruikt op droog haar en hij heel vlug opwarmt ben je ook heel snel klaar. Ideaal ’s ochtends voor je werk of school maar ook om tussendoor even je haar bij te werken.

Wij adviseren om de B.R.U.S.H. warmteborstel altijd eerst te komen proberen bij ons in het kapsalon. Om te bepalen welke dikte het meest geschikt is en ook of hij het gewenste resultaat levert. Zo worden miskopen voorkomen met als resultaat tevreden gebruikers en dat is waar wij naar streven.

Kenmerken

De technische onderdelen zijn geïnfuseerd met en Macadamia olie, Argan olie en Keratine. Dit geeft snel en makkelijk veel glans aan het haar, verwijdert pluis en maakt het haar glad.

 

💛 Ionic Technologie: neutraliseert de positieve ionen in het haar waardoor het pluisvrij en glad gemaakt wordt.

💛Soft Touch Technology: de borstel heeft een rubberized coating.

💛Kan gebruikt worden in droog haar maar wanneer je de föhn techniek goed beheerst, is hij ook te gebruiken op handdoekdroog haar in combinatie met een föhn.

💛Het maakt het haar glad, pluisvrij en glanzend. Daarnaast kunt u de borstel ook indraaien, waardoor er krullen mee te maken zijn. Ook kan de borstel gebruikt worden om volume bij de aanzet te creëren.

💛De borstel warmt op tot 180 graden.

💛Leverbaar in 30 mm & 40 mm.

Wat is een B.R.U.S.H.?

De B.R.U.S.H. is een warmteborstel die je gebruikt in droog haar. Het maakt het haar glad, pluisvrij en glanzend. De borstel blaast geen lucht en roteert niet, waardoor hij geluidloos is. Een must-have tool om je haar in model te brengen, precies zoals jij dat wilt.

Waar staat B.R.U.S.H. voor?

B.R.U.S.H. staat voor Beautiful (prachtig), Radiant (stralend), Unbelievable (ongelooflijk), Shiny (glanzend), Hair (haar).

In welke maatvoeringen is de borstel verkrijgbaar?

De B.R.U.S.H. is verkrijgbaar in twee maten: 30 mm en 40 mm. Het is afhankelijk van het gewenste resultaat welke maat je kiest. Hoe dunner de borstel is, hoe meer slag of krul je krijgt wanneer je de borstel indraait. Wanneer je erg kort haar hebt, zal de 30 mm fijner werken. Dit komt doordat je zo meer grip hebt.

Hoeveel graden kan de B.R.U.S.H. worden?

De B.R.U.S.H. warmt op tot 180 graden. Het dragen van het bijgevoegde handschoentje is daarom aan te raden. Soms kan het zijn dat het handschoentje binnenstebuiten in de verpakking zit, mocht dit het geval zijn draai deze dan om, zodat je de juiste bescherming krijgt.

Wat is het verschil tussen de verschillende standen?

De B.R.U.S.H. staat uit wanneer het knopje in de laagste stand staat. Wanneer het knopje in het midden staat, staat de borstel aan en gebruik je hem in neutrale stand (je ziet een rood lampje)/ Wanneer het knopje in de bovenste stand staat, wordt de Ionic Technologie geactiveerd (je ziet een geel/rood lampje). De negatieve ionen die vrijkomen neutraliseren de positieve ionen in het haar. Dit sluit de haarschubben en het resultaat is pluisvrij, glanzend en gepolijst haar. Dit werkt ook goed tegen statisch haar.

Welke technieken zitten er verwerkt in de B.R.U.S.H.?

De borstel is voorzien van MAK technologie. MAK staat voor M: macadamia olie, A: arganolie en K: keratine. Dit geeft snel en makkelijk veel glans aan het haar, verwijdert pluis en maakt het haar glad. De andere technologie die verwerkt is in de borstel, is de Ionic Technologie. Dit neutraliseert de positieve ionen in het haar waardoor het pluisvrij, glad en antistatisch wordt.

Hoeveel olie en keratine wordt er verwerkt per borstel?

De verfleverancier mengt de macadamia olie, arganolie en keratine in de verf en spuit dit op de aluminium cilinder. Deze spuitbewerking duurt ongeveer 2 weken en de toegevoegde oliën zijn ongeveer 2% van het totale gewicht van de verf.

Hoe lang gaat de olie mee en kan ik deze bijvullen?

Je kunt de olie niet bijvullen, omdat dit verwerkt is in de lak van de aluminium cilinder. Na 4000 keer gebruiken is de functie er nog steeds, maar zal het geleidelijk minder worden. Voorbeeld: wanneer je de B.R.U.S.H. 2 keer per dag gebruikt, heb je langer dan 5 jaar plezier van deze technologie.

Weten jullie zeker dat er oliën in de verf zitten?

Natuurlijk zitten deze erin. Hieronder vind je een SGS-rapport* dat dit bewijst. De verf wordt gemengd met keramiek, olie en basische verf.

Olie+in+borstel.jpg

De rode lijn vertegenwoordigt het spectrum van notenolie. De blauwe lijn geeft de gemengde verf weer. De verschillende overlappende delen laten zien dat de gemengde verf hetzelfde meetniveau heeft als de olie.

* S.G.S. staat voor Société Générale de Surveillance (Frans voor: Algemene inspectiemaatschappij), een wereldwijde aanbieder van inspectie-, verificatie- en certificatie-diensten.

Waar koop je de B.R.U.S.H.?

Hier bij Kapsalon Papillon. Bel ons en komt hem ophalen, we geven u advies om te bepalen welke dikte het meest geschikt is en ook of hij het gewenste resultaat levert. Zo worden miskopen voorkomen met als resultaat tevreden gebruikers en dat is waar wij naar streven.

Hoe geef je meer versteviging aan het haar?

Soms kan het zijn dat het haar te zwaar of juist te slap is, waardoor je niet de gewenste houdbaarheid krijgt met de B.R.U.S.H. borstel. Dat is natuurlijk zonde. Mocht dit het geval zijn, dan is het gebruik van een verstevigend product in handdoekdroog haar een goede oplossing. Dit kan bijvoorbeeld een volume foam, volume spray of sea salt spray zijn. Breng het gewenste product aan in het haar en föhn het droog. Gebruik vervolgens de B.R.U.S.H. warmteborstel om het haar in model te brengen. Je kunt er ook voor kiezen om een finishing product te gebruiken nadat je de warmteborstel hebt gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld een verstevigende haarlak zijn.

Hoe kan ik mijn B.R.U.S.H. borstel het beste onderhouden?

  1. Maak de borstel regelmatig schoon, bijvoorbeeld 1x in de week. Dit is hygiënischer en zorgt voor een langere levensduur.

  2. Controleer of de stekker uit het stopcontact en de borstel afgekoeld is.

  3. Haal eventuele haren voorzichtig uit de borstel.

  4. Veeg de cilinder vervolgens schoon met een zachte en licht vochtige doek, niet schrobben.

  5. Gebruik geen schurend reinigingsmiddel, omdat dit de coating kan beschadigen.

  6. Zorg ervoor dat de borstel droog is voordat je hem weer gaat gebruiken.

 

Wie wil op een gezonde manier je kapsel meer volume geven …

Graag meer info stuur ons een bericht liesbeth@kapsalonpapillon.be of 016850013

U bent ook steeds welkom om uw B.R.U.S.H. (€74,95)  te testen en of af te halen.

 

 

Back To Top