skip to Main Content
016 85 00 13 liesbeth@kapsalonpapillon.be Maak je afspraak online

Kleuringen

Wij communiceren over de mogelijkheden op maat van uw haardikte – textuur – structuur -inplanting.

Heeft uw huidtype warm of koel eigenschappen; wij raden u haarkleuren aan waar u gelukkig van wordt.

Zo vertellen we ook graag hoelang u van Papillon moment zal genieten, zo kan je ruimte in jou eigen agenda vrij maken.

We werken met hoge kwaliteit producten deze versterken en bouwen uw haren op. Deze werkwijze verloopt op een rustige manier. Agressieve producten gaan sneller te werk, jammer maar helaas legen ze roofbouw op de gezondheid van je haardos.

De bezieler van  Kapsalon Papillon heeft 2 jaar extra bijscholing kleur & stijl stylist bijgeschoold en met deze kijk gaat de vorm en kleur van je kapsel steeds in harmonie zijn met wie jij bent en zal je er steeds fris stralend gezond uitzien. Wist je dat foute kleurkeuze jou uitstraling er sip moe en ziek kunnen laten uitzien?

Wij dragen, zorg voor jou en je haar.

KLEURINGEN JOICO

K-Pak Color System is het enige kleursysteem dat het haar herstelt tijdens het kleuren. Het unieke Trans-Cuticle Delivery System™ zorgt ervoor dat vocht en kleurmoleculen tot diep in het haar kunnen doordringen. Het resultaat? Een waanzinnig, langdurig kleurresultaat.

Met expertise en een onvergelijkbare collectie van innovatieve haarkleuren, zorgt Joico voor gezond, glanzend en levendig haar in alle tinten – van stralend blond tot levendig bruin tot spannend rood, voor elk type is er de juiste tint.

LUMISHINE Spannende kleuren voor de rode loper – zo schitterend dat ze hun eigen trofee verdienen. LumiShine ontvouwt zijn magische effect van binnenuit. Het versterkt het haar onmiddellijk, geeft het twee keer zoveel glans en maakt het superglad – en de kleur blijft en blijft bestaan.

YOUTH LOCK: De eerste permanente crème-kleur van JOICO verrijkt met collageen geeft strengen nieuwe elasticiteit en laat het haar er jonger uitzien.

COLOR INTENSITY: Laat je wilde kant zien met deze collectie individuele kleuren. Mix-and-match-opties, oneindige mogelijkheden en voedingrijke ingrediënten zorgen ervoor dat alledaags haar er in één klap sensationeel uitziet.

AGE DEFY VERO -PAK COLOR:   Met het ouder worden verliest niet alleen onze huid zijn elasticiteit, maar ook ons ​​haar. Vero K-Pak Age Defy zorgt voor onmiddellijk jonger uitziend, goed verzorgd haar met een sterkere glans en meer glans.

NAVITAS ORGANISCH TOUCH

Jean Paul Mynè Navitas Organic Touch, de kleurshampoo’s en maskers van Jean Paul Mynè zijn dé hit van dit moment!

Door middel van organische pigmenten geef je het haar een kleurboost waardoor je kleur langer behouden blijft en het weer lijkt alsof je haar net geverfd is. De shampoo bevat geen sulfaten, SLS en SLES maar van origine natuurlijke ingrediënten verkregen uit kokos- en olijfolie die de hoofdhuid en het haar diep maar zacht reinigt.

  • Heb je blond haar maar wil je die geeltint eruit hebben? Gebruik dan de Blueberry shampoo en het Blueberry masker.
  • Wil je juist een prachtige grijstint? Kies dan voor de Grey pepper shampoo.
  • Of heb je prachtig rood haar waarvan de kleur snel vervaagt? Ga dan voor de Paprika (rood) of Tumeric (koper).
  • Ook voor blond, bruin en zwart haar is er een oplossing. De producten kunnen ook gemengd worden.

KLEURINGEN Hair paint free

HAIR PAINT FREE geeft altijd een 100% mooi resultaat; perfecte grijs dekking met een gelijkmatige oplichtend en inkleurend vermogen.

Zonder Ammonia, zonder PPD en ook nog eens zonder resorcinol is voor onze klanten de ideale kans om hun favoriete kleur te krijgen zonder alle nare chemische ingrediënten die je normaal gesproken associeert met haarverf.

In plaats van een vieze geur heeft HAIR PAINT FREE een milde plezierige geur die je vast op prijs zal stellen.

HAIR PAINT FREE heeft een nieuw en verbeterd anti-veroudering complex dit in combinatie met ons verzorgingssysteem; een innovatieve mix van essentiële oliën die klinisch bewezen een ongelooflijke glans, sterkte, vitale verzorging en vochtregulatie aan de haarvezel geven tijdens en na de kleurbehandeling.

idHAIR care systeem is een revolutionair systeem dat haar beschermt en verzorgd tijdens de kleur behandeling. Dit zorgt voor minder kleur verlies en verlengt de levensduur en de intensiteit van de kleuring. Een speciaal ontwikkelde formule met belangrijke ingrediënten zorgen voor een statisch schild en een zijdeachtig effect op het haar.

De essentieel oliën geven een exceptionele glans, vitale bescherming, verzorging en reguleren de vocht balans tijdens de behandeling.

Ideaal voor onze klanten die overgevoelig zijn voor ammoniakresorcinol & PPd.

Back To Top