skip to Main Content
016 85 00 13 liesbeth@kapsalonpapillon.be Maak je afspraak online

Meer kleur in uw EXTENSIES

Helaas heeft Moeder Natuur niet iedereen met dik en vol haar bedacht. En wachten kan lang duren. Lang haar krijgen verloopt moeizaam. Het bezoek aan de kapper is op den duur een waar gevecht om iedere centimeter. Het is een feit dat menselijk haar gemiddeld 1cm per maand groeit. Omgerekend betekent dit dus zo’n 5 jaar wachten alvorens we ons doel, om lange haren te hebben, kunnen bereiken.

DAT IS EEN EEUWIGHEID!

Maar het kan ook een stuk sneller. En nog wel binnen enkele uren!
Langer haar, meer volume, prachtige kleurnuances, … Great Lengths biedt u talloze mogelijkheden aan!

 

GREAT LENGTHS IS UNIEK

Great Lengths volgt de volledige route en productie van het haar, van bij de donor waar het afgeknipt wordt tot aan de levering bij de eindgebruiker waar het door een erkend Great Lengths salon toegepast wordt.

In eigen laboratoria volgt men het productieproces minutieus op: het haar, reinigen, kleuren en bundelen in aparte strengen, diktes en lengtes; verloopt volgens een ver doorgedreven controleproces.

Alle haren blijven voor 100% van wortels naar punten in éénzelfde richting gerangschikt, om verwerkt te worden in juiste, nette strengen. Dit garandeert gezond en sterk haar, met een uitzonderlijke veerkracht en glans, dat alle bewerkingen toelaat.

Great Lengths kiest voor kwaliteit. Great Lengths kiest voor 100% menselijk haar, nog omringd door zijn cuticulla, de beschermlaag van de haren.

Die niet werd bewerkt met een silicone laag. M.a.w. het is gezond kwaliteitshaar.

Great Lengths kiest uitsluitend voor haar van een goede kwaliteit, dat het voordeel biedt dezelfde soepelheid en dikte te bezitten van Europees haar. (+/- 8 à 10 micron).

HAARVERLENGING EN HAARAANVULLING

Hoeveel extensies heeft u nodig?
Afhankelijk van uw eigen haarlengte en -dikte, de hoeveelheid haar en het gewenste resultaat, een volume- verhoging of een haarverlenging, worden 25 tot 200 extensies geplaatst.

Om highlights als fantasie te laten aanbrengen, kunt u werken met enkele extensies in de crazy-, jewel– & pastelkleuren.

Of het nu gaat om het verlengen van uw pony, of om uw korte kapsel een opknapbeurt te geven: of voor het bekomen van een asymmetrisch kapsel, met een klein budget kunt u reeds een complete metamorfose ondergaan.
Informeer u vrijblijvend!

 

Voor en Na

150 extensions, 50cm

100 extensions, 50cm

20 extensions, 30cm

60 extensions, 30cm

Back To Top