skip to Main Content
016 85 00 13 liesbeth@kapsalonpapillon.be Maak je afspraak online

Jean Paul Mynè keratine Gold behandeling in het ” hart van de Parel der Kempen”

Bericht Series: Keratine behandeling
  • 1.Jean Paul Mynè keratine Gold behandeling in het ” hart van de Parel der Kempen”

Steeds meer ontdekken nieuwe klanten uit alle hoeken en streken van ons land de goede service, kwaliteit en beleving tijdens en na de ” Keratine behandeling van Jean Paul Mynè” uitgevoerd in ons kapsalon Papillon!

-Keratine Plus Gold

-Keratine Plus Infinity

-Keratine Plus infinity Ice

-Keratine Plus Adamantium

Het geeft ons voldoening zoveel positieve reacties te krijgen. We krijgen een fijn gevoel dat onze service tot ver gewaardeerd wordt. De woorden nergens vinden we de beleving en kwaliteit als hier, horen we vaak en maakt ons gelukkig en blij.

De duurtijd van een Keratine behandeling om van lang krullend haar een permanent stijl haar te maken neemt een hele werkdag in beslag! Je mag dan ook een ultiem lange houdbaarheid verwachten. 6 maanden na de behandeling je krullen aan de lucht laten drogen kan niet meer. De krullen zijn verdwenen, vergeet wel niet dat er nieuwe haren uit uw hoofdhuid groeien in uw oorspronkelijk nieuwe krul, dit is uw uitgroei!

Na de behandeling valt uw haar stijl en pluis het niet meer. Je haren wassen wordt een plezier en veel minder tijd rovend, vanaf nu heb jij de controle over je haar en niet meer je krullen!

 

Onze kapperszaak Kapsalon Papillon is gelegen in het hartje van ” De parel der Kempen”.

Annoo 2023 is afstand geen obstakel meer om slechts 1x per jaar ons een bezoek te brengen om vervolgens van onze Keratine behandeling van Jean Paul Mynè te genieten. Adviserende gesprekken kunnen perfect en professioneel tijdens mail of een FaceTime gesprek doorgaan, indien u op een grote afstand woond.

Tip voor de kilometervreter

Op 2 minuten van onze zaak kan je overnachten en ontbijten in “WestelRoes” en nog een dag extra tot rust komen in het hart van de Kempen.

Leuke combinatie; “Airbnb Tineke WestelRoes”

Je kan de Airbnb Tineke Westelroes ook via telefoon reserveren +32 476 73 85 76

Back To Top