skip to Main Content
016 85 00 13 liesbeth@kapsalonpapillon.be Maak je afspraak online
Hh Simonsen Limited Edition COMPACT DRYER

hh simonsen limited edition COMPACT DRYER

 

Feest wensenlijst al gemaakt?

Handige cadeau tip!

Wie wil op een gezonde manier de haren drogen en deze COMPACT DRYER ontvangen!

Droom jij van dit cadeau? zet hem op je wensen lijst en zo ligt deze mooi ingepakt met een grote strik rond….

Wees snel voor deze limited Edition #golden #delight   #hhsimonsen #longhair  

Graag meer info stuur ons een bericht liesbeth@kapsalonpapillon.be of 016850013

We verzenden ook met Bpost en u bent ook steeds welkom om uw golden delight COMAPCT DRYER zelf af te halen.

HH Simonsen Compact Dryer + gratis soft stiller t.w.v. €25 is een kleine föhn die, ondanks zijn praktische formaat, ongelooflijk effectief is. Hij is gemaakt met een speciaal ontworpen stille motor, waardoor hij verrassend stil is tijdens gebruik. Daarnaast heeft hij 2500 watt, wat hem ongelooflijk krachtig maakt. Het is gemaakt in een super lichtgewicht en ergonomisch ontwerp en met ionische technologie die kroezen minimaliseert. De HH Simonsen Compact Dryer is ontworpen om het beste te leveren op het gebied van functie, ergonomie en comfort, zodat u onderweg niets hoeft te doen en geen ruimte heeft voor een klassieke föhn. Details: – Haardroger – Reisgrootte – Stofarme motor van 2500 watt – Lichtgewicht en ergonomisch ontwerp – Ionische technologie minimaliseert kroezen – Perfecte combinatie van functie, ergonomie en comfort – 3 meter lang en flexibel snoer – Aerodynamische luchtstroom

 

Back To Top