skip to Main Content
016 85 00 13 liesbeth@kapsalonpapillon.be Maak je afspraak online
Verzorg Je Haar En Spaar Voor Jou Zomer Exemplaar!

Verzorg je haar en spaar voor jou zomer exemplaar!

Er is zoveel aanbod in haar verzorging producten.

Ze beloven je allemaal de beste resultaten!

Wij als kwaliteit kappersteam Papillon zijn vol lof over onze haar herstellende producten. Joico heeft zulk klein moleculair gewicht dat ze echt door  liposomen in je haren binnen dringen en elke dag beetje bij beetje jou haren herstellen. Het is zelfs bewezen dat jou haren kan herstellen na een jaar constant gebruik. We dragen graag zorg voor jou haren en vertellen je graag veel meer tijdens jou bezoek in onze kapper stoel.

 

Welk type haar heb jij?

Fijn haar

Gekleurd haar

Blonde haarkleur

Broos fijn haar

Wens je volume

 

 

Back To Top