skip to Main Content
016 85 00 13 liesbeth@kapsalonpapillon.be Maak je afspraak online
JOICO K-PAK RECONSTRUCTING CONDITIONER

JOICO K-PAK RECONSTRUCTING CONDITIONER

K-PAK RECONSTRUCTING CONDITIONER €28,50

K-PAK Reconstructing Conditioner herstelt haar dat is beschadigd door hitte en chemische behandelingen. Het regenereert beschadigde haarschubben en levert vocht, kracht en een zijdezacht gevoel aan het beschadigde haar. Deze hydraterende conditioner heeft een lichte formule die de kambaarheid verbetert, waardoor je geen klitten in je haar krijgt.

kpak-conditioner-model-1.jpg

Waarom je het geweldig zult vinden

Is je missie om haar te herstellen dat vaak wordt geföhnd en gekleurd? Deze herstellende conditioner voor dagelijks gebruik pakt beschadigd en droog haar met laserprecisie aan en zorgt meteen voor glans, kracht en kambaarheid waar nodig. .

Verdubbelt de bescherming tegen haarbreuk

Zorgt voor meer glans

Verbetert de elasticiteit en kambaarheid

Maakt het haar glad, ontwart en voorkomt statisch geladen haar

Gebruik

Deze wonderkuur van 60 seconden is mild genoeg voor dagelijks gebruik en sterk genoeg om het haar gezond en stralend te maken.

Aanwijzingen: Breng na het wassen op vochtig haar aan. Laat een volle minuut inwerken en spoel grondig uit.

Wat zit erin?

Naast onze eigen briljante innovatie, de SmartRelease-technologie, bevat K-Pak specifieke, belangrijke ingrediënten die fantastisch samenwerken om het haar te herstellen en te versterken waar nodig.

Keratine: een beschermend eiwit dat actief schade in het haar opspoort en herstelt door de verloren eiwitten te vervangen.

Guajava-vruchtextract: beschermt het haar tegen schadelijke vrije radicalen en zorgt voor een gemakkelijke styling. Boordevol antioxidanten en lycopeen die het haar beschermen tegen UV-schade.

Teunisbloemolie: een rijke bron van omega 6 en gammalinoleenzuur, een essentieel vetzuur dat het haar voedt en gezonder maakt. Herstelt de glans, flexibiliteit en kambaarheid van het haar en brengt het vochtgehalte weer op peil.

SmartRelease-technologie: ons unieke afgiftesysteem op basis van liposomen voorziet het haar continu van rozenbottelolie, arginine en keratine om het te herstellen, te versterken en te beschermen tegen alle effecten van dagelijkse styling

We verzenden ook met Bpost en u bent ook steeds welkom om uw K-Pak pakket af te halen.

 

Back To Top