skip to Main Content
016 85 00 13 liesbeth@kapsalonpapillon.be Maak je afspraak online
JOIFULL MAAKT JE DROOMHAAR WAAR!

JOIFULL MAAKT JE DROOMHAAR WAAR!

JOIFULL MAAKT JE DROOMHAAR WAAR!

De droom van langdurig, vol en luchtig volume gaat in vervulling! Met het krachtige trio bestaande uit JoiFull Volumizing Shampoo, Conditioner en Styler krijg je volle, weelderige en handelbare lokken die lang blijven zitten zonder ophopende, plakkerige resten achter te laten zoals bij veel volumeproducten. JoiFull creëert een natuurlijk uitziend, vol en voelbaar volume dat je veel zelfvertrouwen geeft

In drie eenvoudige stappen krijg je vol, dik en verend haar: 1) Was het haar met shampoo voor de ideale basis voor volume; 2) Gebruik conditioner voor een gezond volume en bescherming; 3) Stijl het haar voor een extra boost.

Voller, dikker, veerkrachtiger haar

Haarstijl blijft 24 uur zitten*

Beschermt langdurig tegen vochtigheid*

Zorgt meteen voor meer glans

*Bij gebruik van JoiFull Volumizing Shampoo, Conditioner, en Styler als een systeem.

We verzenden ook met Bpost en u bent ook steeds welkom om uw Zero Heat pakket af te halen.

 

Back To Top