skip to Main Content
016 85 00 13 liesbeth@kapsalonpapillon.be Maak je afspraak online
JOICO K-PAK RECONSTRUCTOR

JOICO K-PAK RECONSTRUCTOR

K-PAK RECONSTRUCTOR €34

Onze bekroonde Reconstructor, ook bekend als “The 5-Minute Miracle”, is een ongeëvenaard cultproduct. Een krachtige combinatie van aminozuren en keratine helpt gestrest haar te herstellen en te versterken. Het haar krijgt haar glorieuze glans terug na één behandeling. Geen wonder dat het is uitgeroepen tot “Favorite Damage Repair Product” op de Stylist Choice Awards van http://behindthechair.com.

kpak-dep-pen-reconstructor-model-1-1.jpg

Waarom je het geweldig zult vinden

Dit is het “holy grail”-product waar het voor K-PAK mee begon! Deze 5-minuten behandeling bevat de krachtige combinatie van aminozuren en JOICO’s slimme keratinetechnologie. Hiermee wordt gestrest haar hersteld en versterkt, zodat het er meteen weer gezond uitziet. Deze herstellende behandeling is ontzettend doelgericht en transformerend, en is de favoriet van miljoenen stylisten. We hebben
de awards om het te bewijzen.

Herstelt en versterkt beschadigd haar

64% minder haarbreuk

Haar ziet er meteen gezonder uit

Verbetert de elasticiteit van het haar

Gebruik hierna K-PAK Hydrator Intense Treatment voor meer hydratatie

Gebruik

Duurt maar vijf minuten, maar als je de stappen herhaalt, verdubbel je de herstellende voordelen.

Aanwijzingen: Breng aan op pas gewassen, handdoekdroog haar. Laat 5 minuten inwerken. Spoel uit en gebruik daarna de K-Pak Hydrator.

Wat zit erin?

Naast onze eigen briljante innovatie, de SmartRelease-technologie, bevat K-Pak specifieke, belangrijke ingrediënten die fantastisch samenwerken om het haar te herstellen en te versterken waar nodig.

Keratine: een beschermend eiwit dat actief schade in het haar opspoort en herstelt door de verloren eiwitten te vervangen.

Guajava-vruchtextract: beschermt het haar tegen schadelijke vrije radicalen en zorgt voor een gemakkelijke styling. Boordevol antioxidanten en lycopeen die het haar beschermen tegen UV-schade.

Teunisbloemolie: een rijke bron van omega 6 en gammalinoleenzuur, een essentieel vetzuur dat het haar voedt en gezonder maakt. Herstelt de glans, flexibiliteit en kambaarheid van het haar en brengt het vochtgehalte weer op peil.

SmartRelease-technologie: ons unieke afgiftesysteem op basis van liposomen voorziet het haar continu van rozenbottelolie, arginine en keratine om het te herstellen, te versterken en te beschermen tegen alle effecten van dagelijkse styling

We verzenden ook met Bpost en u bent ook steeds welkom om uw K-Pak pakket af te halen.

onbekend.svg

 

Back To Top