skip to Main Content
016 85 00 13 liesbeth@kapsalonpapillon.be Maak je afspraak online
Snelle Kleur Sessie In 10 Min!

Snelle kleur sessie in 10 min!

Je uitgroei nog snel laten wegwerken, is zeker  aan te raden! Wij gebruiken kleuringen met een inwerktijd van amper 10 minuten, verlies je niet te veel tijd. Meer tijd om leuke dingen te doen. Onze kleuringen garanderen een perfecte grijs dekking en lange houdbaarheid.

Ook als je terug komt uit vakantie  en een beetje te veel zon op z’n haren heeft gekregen, kan ze bij ons laten opfrissen met  een glansbehandeling. Het zal je mooie vakantieteint nog beter doen uitkomen. Zodat je haren (en jij) alleen maar kunnen shinen….

Het geheim is ons Quick Coverage System dat de perfecte concentratie van kleurstoffen bevat die nodig zijn om in 10 minuten door te dringen in de haarvezel bij een conventioneel ammoniakgehalte. In tegenstelling tot de traditionele LumiShine Permanent Color, die een gestage kleurprocedure uitvoert, kunnen LUMI10-kleurstoffen dankzij het Quick Coverage System snel in de haarvezels doordringen, zonder afbreuk te doen aan de integriteit van het haar of aan een langdurig resultaat. Bekijk de afbeelding rechts om te zien hoe de startconcentratie van kleurstoffen de snelheid en inwerktijd beïnvloedt. Deze laatste nieuwe kleuren bestaan momenteel in 3 nuances; natuurlijke – as en natuurlijk warm beige. Voor de types die houden van blonde, gouden, aubergine, mahonie, violet, warme rode en kopere haarkleuren is het nog even wachten, deze tinten zijn zeker en vast toekomst muziek! Voor deze tinten hebben we nog steeds onze Lumishine kleurkaarten en formules op maat, het verschil zit hem echter in de kleur haar inwerktijd, deze diend voor een beter houdbaarheid 30 – 60 min (hetgeen wat nodig is om met jou haren, uw kleurwens te bekomen)

Onze visie is gezond haar met een uitstekende lage houdbaarheid.

We adviseren u graag

Zodat jij tussen je volgend bezoek aan Kapsalon Papillon ook kan genieten van een mooi makkelijk kapsel elke dag opnieuw.

   

 

Back To Top