skip to Main Content
016 85 00 13 liesbeth@kapsalonpapillon.be Maak je afspraak online
Korting, Geld Besparen Op Al Onze Huismerken….

Korting, geld besparen op al onze huismerken….

 

Wie jaren klant is bij Kapsalon Papillon heeft het zeker al ervaren.

Wij de Papillonnekes houden er van onze klanten één voor één te zien stralen. Dit niet enkel als ze verjaren. Ieder onder ons heeft het al ondervonden; Corona, werken in onze straat en zo Rusland die de lieve vrede in de steek laat. De gevolgen bleven niet uit; tekort aan grondstoffen hier en daar.

Energie en aankoop prijzen stegen met ze’n allen in de lucht en we namen samen een diepe zucht.

Onze klanten blijven ons trouw! We zetten ons telkens weer in om jullie Papillon – moment zoals voorheen te laten beleven. We blijven onze snitten en kleuren op cursus updaten, het is zo fijn u telkens weer van dienst te mogen zijn. Onze klanten zorgen thuis voor hun haren met producten en B.R.U.S.H. tools van hier. Het is fijn hun haren te zien stralen! Hirvan wordt ons hartje blij en gaan we jullie deze maand eens trakteren telkens wanneer u bij ons uw aankopen doet.

Bij 2 producten krijg je 10% korting en op 3 producten krijg je 20% korting.

B.R.U.S.H. – JOICO – MARC INBANE – Wella – Ba’sil

Voor elke klant die bij ons binnenstapt hebben we een cosy eindejaarsgeschenk.

Is je winkelmand gevuld … dan draai je aan ons rad van cadeau’s.

Er valt deze maand weer heel wat te beleven dat mag je nu al weten.

Hartelijk Welkom Liesbeth

Back To Top