skip to Main Content
016 85 00 13 liesbeth@kapsalonpapillon.be Maak je afspraak online
Marc Inbane NEW ARRIVALS

Marc Inbane NEW ARRIVALS


 • MARC INBANE: EENVOUDIG, VLEKKELOOS EN SNEL

Bestel via liesbeth@kapsalonpapillon.be

HET HELE JAAR DOOR EEN GEZONDE & ENERGIEKE UITSTRALING!¬†ūüíę

Een veilige manier van tannen zonder schadelijke UV-stralen met de tanning producten van MARC INBANE

Wat is jouw favoriete product?

 • Sunstick SPF 50 Cool White – Unstick en bescherming voor gevoelige huidzones.
 • Cr√®me Solaire Bronze SPF 30 Zonnebrandcr√®me voor gelaat met Bronze en lichte Shimmer.
 • Hyaluronic Self tan Spray – Verrijkt met 3e generatie Hyaluronzuur SLMW.
 • Perle de Soleil – bruiningsdruppels: om te mengen met je dagcr√®me & bodylotion
 • Natural Tanning Spray: tot 5 dagen een zomerse teint voor gezicht en lichaam.
 • Natural Tanning Mousse: een gebruind lichaam tot wel 9 dagen lang! Bevat¬†Hyaluronzuur voor een extreem gehydrateerde en zachte huid!

#marcinbane #tanning #naturaltanning #tanningmousse #tanningspray #tanningdrops #vegan #hypoallergeen #vrijvanparabenen

applicatie ‚ÄĘ Geurloos ‚ÄĘ Vlekkeloos en natuurlijk resultaat (geen oranje gloed) ‚ÄĘ Vrij van conserveermiddelen en microplastics ‚ÄĘ Favoriet onder professionele hair & make-up artists ‚ÄĘ Aanbevolen door dermatologen ‚ÄĘ Geschikt voor veganisten en vegetari√ęrs

Sunstick SPF50 – Cool White ‚ā¨29,95

Deze nieuwe Sunstick SPF50 breng je eenvoudig aan op de meest delicate huidzones zoals o.a. neus, oogcontouren, voorhoofd, littekens en pigmentvlekken. Maar ook zeker te gebruiken na cosmetische ingrepen en skincare treatments of voor het mooi houden van tatoeages. De Sunstick heeft een minerale UV-filter zinkoxide, is zonder parfum & siliconen en geschikt voor ieder huidtype.

 

Ultieme bescherming & een onmisbaar item voor sporters, kinderen & fashionista’s.

GOOD TO KNOW
Het model op de foto koos voor 3 lagen. Je kan de stick namelijk laag over laag aanbrengen en zo de kleurintensiteit bepalen. Wil je dat de kleur minder opvalt? Breng dan één laag aan. De kleur is dan minder zichtbaar.

TIP: ideaal als je van een minder opvallende sunblock houdt, bijvoorbeeld ter bescherming van littekens en pigmentvlekken.

 

Ultimate Colored Sun Protection
De Sunstick (SPF50) met innovatieve skin protector features breng je eenvoudig aan op de meest delicate huidzones en de coloring zorgt voor een waar statement. Een nieuwe, verantwoorde trend voor sporters, kinderen & fashionista’s.

Zorgeloos, fashionable en ultiem beschermd genieten van de zon. We’ve got you covered!

Minerale UV-filter & 100% non-nano
Ontwikkeld op basis van een fysische filter zinkoxide & 100% vrij van nanodeeltjes. Deze minerale filter blijft op de huid liggen, waardoor UV-stralen worden weerkaatst en de zonnestraling de huid niet raakt. Nog meer voordelen van deze geavanceerde UV-filter:

‚ÄĘ Werkt direct na het aanbrengen, in tegenstelling tot chemische filters
‚ÄĘ Geschikt voor alle huidtypes dus ook voor mensen met een zeer gevoelige of onlangs geexfolieerde huid
‚ÄĘ Reef friendly

Natuurlijke Antioxidanten & Vitaminen
De colored stick protector is een essentieel item in de zon en biedt een brede & ultrakrachtige bescherming SPF50 tegen schadelijke UVA- & UVB-straling. Daarnaast is deze verrijkt met natuurlijke antioxidanten en vitaminen waaronder bioactieve sheabutter, natuurlijke vitamine E en koudgeperste tomaatzaadolie welke een boost geven aan je huidconditie & vrije-radicalen remmen. Een natuurlijke zonnebescherming die zowel verzorgend als zeer effectief is.

Bronzyl‚ĄĘ
De stick is verrijkt met het innovatieve Bronzyl‚ĄĘ. Dit unieke ingredi√ęnt activeert de aanmaak van melanine en stimuleert de huid om haar eigen UV-bescherming op te bouwen. Hierdoor verbrandt de huid minder snel en cre√ęer je een mooie gebronsde glow onder de sunblock.

Perfect voor gevoelige zones & multi-inzetbaar
Dankzij de hoge factor SPF50 biedt de stick optimale bescherming van gevoelige huidzones zoals neus,
wangen, oogcontouren, voorhoofd, oren, littekens en pigmentvlekken. Maar ook zeker te gebruiken na cosmetische ingrepen & skincare treatments of voor het mooi houden van tatoeages. Daarbij zijn de 5 kleuren multi-inzetbaar; zo is Ocean Green een uitstekende oplossing tegen roodheid, kan Blushing Pink perfect worden gebruikt als subtiele blush en is Cool White ideaal als je houdt van een minder opvallende sunblock ter bescherming van littekens en pigmentvlekken.

Radiant Set

‚ā¨74,90

Geniet van onze getinte BB-crème Le Teint samen met de Award winning Perle de Soleil bruiningsdruppels. Dit luxe duo is stijlvol verpakt in een unieke, elegante ronde clutch: een musthave voor wie de tanning- en verzorgingsproducten graag in stijl bewaart.

Gebruik RADIANT SET:

Reinig eerst de huid. Draai aan de onderzijde om het doseersysteem te activeren. Meng de druppels met de gebruikelijke hoeveelheid Le Teint in de handpalm en breng deze aan op de gewenste huidzone. Breng de crème voorzichtig met de vingertoppen aan rondom de ogen. De huid is hier het meest gevoelig.

Afhankelijk van de gewenste resultaten, gebruik je 2 à 3 druppels voor een gezonde gloed of 4 à 5 druppels voor een stralende zonovergoten teint. Na 3 uur is de tanning volledig ingewerkt.
Hierna kun je douchen, sporten etc.

Tip: Hydrateer ook de hals en decolleté. Deze twee gebieden vertonen het eerst tekenen van huidveroudering.

Le Teint kan solo worden gebruikt voor een natuurlijke getinte look of in combinatie met een concealer of poeder.MARC INBANE elegance

‚ā¨99.95

Een toonbeeld van tijdloze elegantie.

MARC INBANE’s elegance set bevat een selectie van luxueuze tanning-producten. Het is een ideale introductie-set voor wie het hele jaar door wil stralen met een gelijkmatige teint en een natuurlijke gloed. De producten van MARC INBANE voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van gezichtsverzorging en zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek en een intensief ontwikkelingsproces.

BESCHRIJVING

Deze luxe set bevat:
1 x MARC INBANE natural tanning spray 200 ml
1 x MARC INBANE powder brush
1 x MARC INBANE glove
1 x MARC INBANE black exfoliator 75 ml
1 x MARC INBANE luxe tas (handgemaakt)

Trakteer uzelf of een bijzonder iemand op deze elegante set.

MARC INBANE travel set

‚ā¨39.95

MARC INBANE’s travel set is verpakt in een luxe clutch met slim ontworpen vakken. Het handige reisformaat is gemaakt om de (tanning) producten veilig te bewaren en vervoeren. Trakteer uzelf of een bijzonder iemand op een prachtige travel set.

De travel set bestaat uit:
1 x MARC INBANE natural tanning spray 50 ml
1 x MARC INBANE kabuki brush
1 x MARC INBANE luxe clutch

Natural Tanning Mousse

De intens hydraterende mousse is een verademing voor de huid en gemakkelijk in gebruik. Krijg direct een zongebruinde teint die perfect samensmelt met je natuurlijke huidskleur. Tot 9 dagen een energieke uitstraling

 

GEBRUIK:

 • Goed schudden voor gebruik

Gebruik na het douchen een bodylotion en wacht tot de crème volledig is opgenomen. Breng vervolgens de Natural Tanning Mousse aan op de MARC INBANE glove. Deze handige tool zorgt voor een egale verdeling zonder vlekken of strepen. Wrijf met zachte, vloeiende bewegingen over je lichaam voor een perfect resultaat. Laat de Natural Tanning Mousse 10-15 minuten drogen, dit kan worden versneld met behulp van een föhn. De mousse ontwikkelt zich in 3 uur, tot die tijd kun je beter niet sporten of douchen.

Perle de Soleil

Award winning bruiningsdruppels (15ml) met 4-voudige tanningtechnologie, de perfecte oplossing voor zelfbruining op maat.

Met MARC INBANE‚Äôs perle de soleil kan iedereen naar wens een mooie en gezonde teint cre√ęren.
Perle de Soleil geeft een schitterende touch aan de huidverzorgingsroutine: de bruiningsdruppels veranderen iedere dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème in een natuurlijke zelfbruiner.

Meng de druppels eenvoudig met La Hydratan of Le Teint, je eigen favoriete dagcrème of bodylotion om een natuurlijk ogende teint te verkrijgen. Met de zelf gekozen hoeveelheid druppels bepaal je de bruiningsintensiteit. Daarmee is Perle de Soleil de oplossing voor zelfbruining op maat.

Gebruik:

Reinig eerst de huid. Draai aan de onderzijde om het doseersysteem te activeren. Meng de druppels met de gebruikelijke hoeveelheid crème in de handpalm en breng deze aan op de gewenste huidzone. Afhankelijk van de gewenste resultaten, gebruik 2 à 3 druppels om je gloed te behouden of 4 à 5 druppels om je teint te versterken (gezicht). Na 3 uur is de tanning volledig ingewerkt. Hierna kun je douchen, sporten etc.

Tip: Gebruik eventueel MARC INBANE’s black exfoliator 24 uur voorafgaand aan de druppels. Een scrub verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen en egaliseert de huid voor een gelijkmatiger resultaat en een langer behoud van je bruine teint.

MARC INBANE black exfoliator

 

Huidverrijking vanuit de natuur
Een rijk hydraterende gezichtsscrub die de huidteint een verhelderende impuls geeft¬†en laat stralen. Bijzonder aan dit product is de zwarte kleurvorming tijdens gebruik,¬†extreem hoge antibacteri√ęle werking, verjonging van de hoornlaag en de¬†combinatie van exclusieve ingredi√ęnten uit de natuur.

De scrub is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de MARC INBANE natural tanning spray. Een behandeling met de black exfoliator voorafgaand aan een spraytan egaliseert oneffenheden en resulteert in een langer behoud van de bruine teint.

Gebruik:

Breng na het reinigen van het gezicht een kleine hoeveelheid scrub aan op de vochtige huid. Wrijf met de vingertoppen in kleine cirkelvormige bewegingen, met een speciale aandacht voor de T-zone. Vermijd de huid rond de ogen. Spoel vervolgens af met lauwwarm water en droog voorzichtig af met een zachte handdoek. De huid is zacht en klaar om gehydrateerd te worden.

Gebruik 1 tot 3 keer per week, afhankelijk van het huidtype. Een behandeling met de Black Exfoliator voorafgaand aan de spraytan, egaliseert oneffenheden en verjongt de hoornlaag, wat resulteert in een langer behoud van de bruine teint.

Resultaat:

Na het gebruik van de scrub is de huid optimaal gereinigd en heeft de teint weer een stralende glans. Door de verjonging van de hoornlaag ziet de huid er egaler, jonger en frisser uit. De Black Exfoliator is ideaal om de huid voor te bereiden op, de nog aan te brengen, tanningproducten. De tanningproducten kun je 24 uur naderhand aanbrengen.

Shower Foam (150ml)

MARC INBANE’s nieuwste musthave is een luxe, vegan doucheschuim voor een gehydrateerde en zijdezachte huid. De zachte bloemige toon van pioenrozen in combinatie met de rijke noten van roze peper geeft een verfijnde geur en een ultieme verzorging tijdens het douchen. De doucheschuim is vrij van parabenen, siliconen en sulfaten, waardoor ook de gevoelige huid deze geursensatie kan ervaren.

Gun jezelf of iemand anders een heerlijk verfrissend relaxmoment.

 

Natural Tanning Spray

De award winning Natural Tanning Spray is een musthave voor wie snel en eenvoudig een gezonde, natuurlijke en egaal-gebruinde huid wenst. Dit luxe product is verrijkt met plantaardige, voedende en pure ingredi√ęnten, waaronder Alo√ę vera en Ginkgo. De Natural Tanning Spray is geschikt voor frequent gebruik.

 

 

 

De spray is gemakkelijk zelf aan te brengen, droogt snel en geeft geen ongewenste vlekken en strepen. Het ingenieuze spraysysteem zorgt voor een fantastische verneveling van het product en een optimale dekking. De natuurlijke en zomerse teint houdt gemiddeld vijf dagen aan.

We werken met een bag-on-valve systeem. Dit systeem bestaat uit een zakje (met hierin de vloeistof) welke aan het spuitbusventiel is gelast. De luchtdruk zorgt voor een optimale lediging van het zakje. Dit systeem is dus veel beter voor het milieu dan drijfgas.

Gebruik:

 • Goed schudden voor gebruik
 • Spray vanaf ¬Ī 30 cm van de huid
 • Spray met snelle korte bewegingen
 • Maak geen langzame ‚ÄėS‚Äô beweging
 • Droogtijd 10 ‚Äď 15 minuten. Dit kan versneld worden met behulp van een f√∂hn
 • Na 3 uur is de tanning volledig ingewerkt. Hierna kun je¬†douchen, sporten etc.

Tip: Voor een beter resultaat gebruik onze Glove of Brush.

Tip: Gebruik MARC INBANE’s black exfoliator 24 uur voorafgaand aan het tannen. Een scrub verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen en egaliseert de huid voor een gelijkmatiger resultaat en een langer behoud van je bruine teint.

Resultaat:

Een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid die tot wel 5 dagen houdt.

MARC INBANE glove

‚ā¨9.95

Het luxe assortiment van MARC INBANE is uitgebreid met een handzame glove voor een gelijkmatige verdeling van de spray op het lichaam. De fijne microvezelstructuur in de glove geeft zelfs moeilijk bereikbare plekken, zoals de achterkant van armen en benen, eenvoudig een egaal resultaat. De glove absorbeert de spray minimaal wat zorgt voor een maximaal resultaat op het lichaam, pluist niet en kan gewassen worden op 30 graden.

Tip: De glove kan ook gebruikt worden voor het gezicht en decolleté.

Le Teint

Luxe vochtregulerende BB crème met BronzylTM.
De getinte variant van La Hydratan, die de huid direct voorziet van
een prachtige teint.

Tip: ideaal in combinatie met onze Perle de Soleil bruiningsdruppels.

 

MARC INBANE‚Äôs le teint is een luxe vochtinbrengende getinte dagcr√®me voor dagelijks gebruik. Le Teint zorgt voor een stralende huid en beschermt deze tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De aanwezigheid van Bronzyl¬ģ zorgt voor verlenging van uw teint verkregen door de zon of onze natural tanning spray. Ingredi√ęnten zoals Sheabutter, Hygroplex¬ģ en een NMF-complex optimaliseren de vochtbalans perfect voor een zachte en soepele huid. Le Teint is verrijkt met een geavanceerde UV-bescherming die

vroegtijdige veroudering voorkomt.

Een natuurlijk plantenextract is toegevoegd voor zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen, wat resulteert in een verfijnde textuur en een zijdezachte huid. De olievrije multivitaminecrème is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige. De huid wordt sterk en stralend, waardoor deze zijn natuurlijke harmonie terugkrijgt om de mooiste emoties te onthullen.

Breng La Hydratan en Le Teint aan op een gereinigde huid. Begin vanuit de T-zone en werk vervolgens toe naar de hals en haarlijn. Gebruik de vingertoppen om de crème rondom de ogen aan te brengen. La Hydratan en Le Teint zijn verrijkt met een geavanceerde UV-bescherming (SPF10) die helpt bij het voorkomen van vroegtijdige veroudering.

 • Tip – Hydrateer ook je hals en decollet√©: deze zones vertonen vaak de eerste tekenen van veroudering.
 • Het actieve ingredi√ęnt Bronzyl¬ģ stimuleert de melanineproductie en activeert zo het natuurlijke bruiningsproces.

 

MARC INBANE kabuki brush

‚ā¨24.95

MARC INBANE’s kabuki brush is ontworpen door een team van toonaangevende professionele make-up artists. De borstelhaartjes zijn vlak afgewerkt voor het mooi blenden en egaliseren van het product. Daarnaast zijn ze bewerkt met een speciale coating zodat ze geen product opnemen, dit maakt de Brush echt uniek!

De borstelhaartjes hebben een hypoallergene en antibacteri√ęle behandeling¬†ondergaan. Dit helpt bij het gezond houden van de huid en maakt de brush¬†geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid. De luxueuze,¬†zijdezachte haartjes en de elegante vorm maken deze brush tot een must-have voor¬†iedereen die gepassioneerd is door schoonheid.

Gebruik:

Methode 1:

 • Spray rechtstreeks op de huid zoals beschreven bij de Natural Tanning Spray
 • Laat de tanning spray 10 seconden drogen
 • Beweeg de brush hierna in snelle, vloeiende bewegingen over de huid voor een egaal resultaat
 • Laat de spray 10-15 minuten drogen, dit kan worden versneld met behulpt van een f√∂hn

Methode 2:

 • Spray een beetje tanningvloeistof op de haartjes van de Brush
 • Tip de overtollige vloeistof ietwat af op een tissue
 • Beweeg de brush hierna in snelle, vloeiende bewegingen over de huid¬†om egaal te tannen
 • Laat de spray 10-15 minuten drogen, dit kan worden versneld met behulp van¬†een f√∂hn

Reinigingstip:

Was de haren van de Kabuki Brush uit met alcoholvrije zeep of shampoo. Spoel daarna regelmatig uit met water totdat er alleen helder water uit de brush wordt gespoeld. Duw niet te hard met je kwasten, dit is slecht voor de haren. De haren kunnen dan uit elkaar gaan staan. Het is het beste om strijkende bewegingen te maken tijdens het reinigen. Gebruik lauwwarm of koud water. Leg de Kabuki Brush niet op de zijkant of met de steel aan de onderkant om te drogen en zorg ervoor dat het water niet in contact komt met het hout van de brush, hierdoor kan de lijm loslaten.

MARC INBANE powder brush

‚ā¨29.95

Professionele brush, ideaal voor het tannen van gelaat, handen en voeten.

Gebruik

Gebruik:

Methode 1:

 • Spray rechtstreeks op de huid zoals beschreven bij de Natural Tanning Spray
 • Laat de tanning spray 10 seconden drogen
 • Beweeg de brush hierna in snelle, vloeiende bewegingen over de huid voor een egaal resultaat
 • Laat de spray 10-15 minuten drogen, dit kan worden versneld met behulpt van een f√∂hn

Methode 2:

 • Spray een beetje tanningvloeistof op de haartjes van de Brush
 • Tip de overtollige vloeistof ietwat af op een tissue
 • Beweeg de brush hierna in snelle, vloeiende bewegingen over de huid¬†om egaal te tannen
 • Laat de spray 10-15 minuten drogen, dit kan worden versneld met behulp van¬†een f√∂hn

Reinigingstip:

Was de haren van de Powder Brush uit met alcoholvrije zeep of shampoo. Spoel daarna goed uit met water totdat er alleen helder water uit de brush wordt gespoeld. Duw niet te hard met je kwasten, dit is slecht voor de haren. De haren kunnen dan uit elkaar gaan staan. Het is het beste om strijkende bewegingen te maken tijdens het reinigen. Gebruik lauwwarm of koud water. Leg de Powder Brush niet op de zijkant of met de steel aan de onderkant om te drogen en zorg ervoor dat het water niet in contact komt met het hout van de brush, hierdoor kan de lijm loslaten.

Plekje gemist of teveel gesprayd? De brush transformeert de gesprayde vloeistof tot een natuurlijk egaal resultaat.

Volg onderstaande stappen voor het beste resultaat:

Teveel gesprayd
1. Laat de tanning spray ongeveer 10 seconden drogen op de huid
2.Verplaats de kwast in snelle, vloeiende, vegende bewegingen over de huid voor een egaal resultaat

Plekje gemist
1. Spray lichtjes de tanning vloeistof op de haartjes van de kwast
2. Tip de overtollige tanning vloeistof ietwat af op een tissue
3. Verplaats de kwast in een snelle, vloeiende, vegende beweging over de huid om bij te werken voor een egaal resultaat

 

We hebben al deze gegeerde artikelen in huis

@Kapsalon Papillon,

reserveer jouw geliefd MARC INBANE product

Zodat het steeds nog in voorraad is bij je komst.

Geef vrijblijvend vooraf een seintje 016/850013

Video’s boordevol super tips, bekijk ze lekker allemaal!

Klik hier

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top