skip to Main Content
016 85 00 13 liesbeth@kapsalonpapillon.be Maak je afspraak online
GREAT LENGTHS DAILY MOISTURE SHAMPOO

GREAT LENGTHS DAILY MOISTURE SHAMPOO

 

 

 

 

 

GREAT LENGTHS DAILY MOISTURE SHAMPOO

Hoe je Great Lengths verzorgt op de juiste manier

Great Lengths Daily Moisture Shampoo 250ml €18,80

Een haarmasker voor zwaar beschadigd en droog haar. 

IEDERE DAG EEN GEWELDIGE FRISHEID.

De shampoo voor een zachte, dagelijkse haarverzorging. De Daily Moisture is geschikt voor ieder haartype, in het bijzonder voor zij waarbij de haarpunten wat droger zijn en die een droge tot iets vettige hoofdhuid hebben. Verder beschermt het ingrediënt GSP-T® het haar tegen vrije radicalen. AQUARICH® zorgt voor de nodige hydratatie en belangrijke voedingsstoffen die het haar versterkt. De formule met ALOE VERA balanceert het verlies van vocht en geeft het haar meer elasticiteit, volume en glans. De styling verbetert. De pH-waarde van 5,5 is bijzonder geschikt voor de hoofdhuid.

Back To Top