skip to Main Content
016 85 00 13 liesbeth@kapsalonpapillon.be Maak je afspraak online
Hoe Je Great Lengths Verzorgt Op De Juiste Manier…

Hoe je Great Lengths verzorgt op de juiste manier…

Great Lengths producten hebben allemaal een zachte ph-waarde 

die het haar verzorgen en herstellen.

Hierdoor zijn zacht voor het haar en de hoofdhuid. 

Ze beschermen het haar tegen vrije radicalen zoals daglicht, chloor en ze zorgen voor een mooie glans.

De Great Lengths producten zijn dual-actief voor beide haarstructuren.

Niet over verzorgen is de boodschap.

Wil je meer lezen over onze haartoepassing van GREAT LENGTHS zelf? klik hier

Hoe je Great Lengths verzorgt op de juiste manier…

Door Great Lengths haarverzorging producten voorkom je dat je dat je jou haar gaat over verzorgen

Zoals veel andere producten dat doen.

💛Het Great Lengths haar heeft een uitstekende haarkwaliteit, 

Waardoor het weinig verzorging nodig heeft in tegenstelling van concurrerende merken.

💛Bij gebruik van producten die de haren coaten, dus waarin oliën enz. aanwezig zijn,

 worden er laagjes rond de haren gevormd waardoor ze gaan klitten en zwaar, kleverig hard worden.

💛Uw haren worden onhandelbaar en moeilijk door kambaar.

 

GREAT LENGTHS REPAIR SHAMPOO 

Hoe je Great Lengths verzorgt op de juiste manier verzorgd

Great Lengths Structure Repair Shampoo 200ml €18,80

Belangrijkste kenmerken

 • Voor droog of weerbarstig haar
 • Reinigt, voedt en beschermt
 • Zacht voor de hoofdhuid
 • Zorgt voor een gezonde vochthuishouding voor haar en huid
 • Bevat Keratine en Vitamine B5

Omschrijving

Great Lengths Shampoo Structure Repair is een shampoo die speciaal ontwikkeld is voor haar dat droog, broos, vermoeid of weerbarstig is. De voedende ingrediënten reinigen het haar en de hoofdhuid zonder deze te beschadigen of te irriteren. Het bestandsdeel GSP-T beschermt het haar tegen radicalen en Pro Keratine verzorgt het haar, repareert breekbare haren en geeft volume en elasticiteit. Pro-vitamine B5 zorgt voor een gezonde vochthuishouding voor het haar en de hoofdhuid. Met een pH-waarde van 5,5 is Great Lengths Shampoo Structure Repair zacht voor de hoofdhuid.

Belangrijkste kenmerken:

 • Voor droog of weerbarstig haar
 • Reinigt, voedt en beschermt
 • Zacht voor de hoofdhuid
 • Zorgt voor een gezonde vochthuishouding voor haar en huid
 • Bevat Keratine en Vitamine B5

Gebruik:

Great Lengths Shampoo Structure Repair is een shampoo die u onder de douche alleen of in combinatie met een conditioner kunt gebruiken. Verdeel een hoeveelheid over uw haar die voor uw haar gepast is en masseer deze goed in. Daarna kunt u de shampoo weer uitspoelen.

Resultaat:

Great Lengths Shampoo Structure Repair geeft uw droge haar een boost en reinigt het grondig waardoor uw haar weer een frisse uitstraling heeft.

 

GREAT LENGTHS DAILY MOISTURE SHAMPOO

 

Hoe je Great Lengths verzorgt op de juiste manier

Great Lengths Daily Moisture Shampoo 250ml €18,80

Een haarmasker voor zwaar beschadigd en droog haar. 

IEDERE DAG EEN GEWELDIGE FRISHEID.

De shampoo voor een zachte, dagelijkse haarverzorging. De Daily Moisture is geschikt voor ieder haartype, in het bijzonder voor zij waarbij de haarpunten wat droger zijn en die een droge tot iets vettige hoofdhuid hebben. Verder beschermt het ingrediënt GSP-T® het haar tegen vrije radicalen. AQUARICH® zorgt voor de nodige hydratatie en belangrijke voedingsstoffen die het haar versterkt. De formule met ALOE VERA balanceert het verlies van vocht en geeft het haar meer elasticiteit, volume en glans. De styling verbetert. De pH-waarde van 5,5 is bijzonder geschikt voor de hoofdhuid.

GREAT LENGTHS ULTIMATE COLOUR SHAMPOO

Hoe je Great Lengths verzorgt op de juiste manier verzorgd

Great Lengths Ultimate Treatment Shampoo 200ml €21,95

 

GEKLEURD HAAR HELEMAAL BESCHERMEN.

De optimale kleurbescherming, speciaal voor geblondeerd en gekleurd haar. PRODEW 500® levert de waardevolle inbreng voor glanzend en schitterend haar en beschermt tegen het  vroegtijdige vervagen van de haarkleur. De KERAPROTECT-KOMPLEX (KERAPHLEX®) verbetert de haarstructuur aanzienlijk, herstelt de haarschade en voorkomt nieuwe beschadiging aan het haar. Het haar verkrijgt opnieuw haar natuurlijke en stralende helderheid. PANTHENOL zorgt voor de hydratatie, die het haar gezond laat stralen.

Great Lengths Silver Shine Shampoo 200ml

Hoe je Great Lengths verzorgt op de juiste manier verzorgd

200ml €19,85

Belangrijkste kenmerken

 • Voor blond/grijs haar
 • Kleurbevorderende shampoo
 • Verfrist je haarkleur
 • Neutraliseert gele tonen

 

Omschrijving

Een shampoo die speciaal ontworpen is om gele reflecties te neutraliseren.

De Silver Shine Shampoo van Great Lengths is bedoeld voor blond of grijs haar. Het kera-protect-complex verbetert overduidelijk de haarstruktuur en repareert de haarschade. Het neutraliseert de ongewenste gele tonen in het haar en geeft je haar weer een gezonde kleur en gloed.

Belangrijke kenmerken:

 • Voor blond of grijs haar
 • Kleur bevorderende shampoo
 • Verfrist je haarkleur
 • Neutraliseert gele tonen

Gebruik:

Breng de shampoo in op nat haar. Goed in masseren van wortel tot de puntjes, daarna uitspoelen met lauwwarm water.

Resultaat:

Na gebruik van deze shampoo heeft je haar weer een gezonde kleur en mooie gloed.

Productspecificaties

Meer informatie

Haartype Beschadigd haar, Geblondeerd haar, Grijs haar
EAN code 4036279052149
Merken Great Lengths
Inhoud 200 ml

Ingrediënten

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, LAURYL POLYGLUCOSE, GLYCOL DISTEARATE, PEG-18 GLYCERYL OLEATE/ COCOATE, HYDROLYZED VEGETABLE PROTION PG-PROPYL SILANETRIOL, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, SODIUM PCA, SODIUM LACTATE, ARGININE, ASPARTIC ACID, PCA, GLYCINE, ALANINE, SERINE, VALINE, PROLINE, THREONINE, ISOLEUCINE, HISTIDINE, PHENYLALANINE,  PANTHENOL, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE,  POLYQUATERNIUM-47, LAURYL METHYL GLUCETH-10 HYDROXYPROPYL DIMONIUM CHLORIDE, LAURETH-4, PHENOXYETHANOL, DIAZOLIDINYL UREA, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL,  HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, CI 60730 / ACID VIOLET 43.

GREAT LENGTHS CONDITIONER 60 SEC.

Hoe je Great Lengths verzorgt op de juiste manier

Great Lengths 60 sec conditioner €19,90

DE SUPER SNELLE HAARVERZORGENDE CONDITIONER

Deze conditioner is ideaal voor droog, gestresseerd haar en voor een beschadigde haarstructuur. In maar 60 seconden wordt het haar hersteld en blijft het stralen. De crèmige emulsie laat het haar niet doorzakken en wordt gemakkelijk uit de haren gespoeld. Het ingrediënt AQUARICH® zorgt voor de nodige vochtigheidsgraad en versterkt de haarvezel met belangrijke voedingsstoffen. GSP-T® beschermt het haar tegen vrije radicalen. De formule met ALOE VERA en JOJOBA olie balanceert het verlies van vocht en brengt nieuwe elasticiteit in het haar. Daarbovenop worden het haar en de hoofdhuid beschermt tegen uitdrogen.

GREAT LENGTHS LEAVE IN CONDITIONER 200ml

Hoe je Great Lengths verzorgt op de juiste manier verzorgd

Great Lengths Leave In Conditioner 200ml €20,90

Belangrijkste kenmerken

 • Voor ieder haartype
 • Intensive hydratatie
 • Voedt het haar
 • Hydrateerd

Omschrijving

Een voedzame treatment die je haar ontzettend zacht maakt.

De Leave In Conditioner van Great Lengths is een treatment die het haar intensief verzorgd. Door onder andere aloe vera, vitamine E en jojoba krijgt je haar de juiste voeding. Je zal merken dat je je haar makkelijker door kunt kammen en het ontzettend zacht aan voelt.

Belangrijke kenmerken:

 • Geschikt voor ieder haartype
 • Intensive hydratatie
 • Voedt het haar
 • Hydrateert

Gebruik:

Aanbrengen op handdoek droog haar en vervolgens in laten werken op het haar. Het is niet nodig om de conditioner uit te spoelen.

Resultaat:

Na het gebruik van deze heerlijke leave in conditioner zal je haar weer zacht en gehydrateerd zijn.

Productspecificaties

Meer informatie

Haartype Beschadigd haar, Dik haar, Dof haar, Droog haar, Extensions, Fijn en slap haar, Gekleurd haar, Gevoelige hoofdhuid, Grijs haar, Haaruitval, Hoofdhuid met roos, Krullend haar, Normaal haar, Pluizig haar, Verzwakt en breekbaar haar, Vet haar / vette hoofdhuid
EAN code 4036279063145
Merken Great Lengths
Inhoud 200 ml

 

GREAT LENGTHS HEAT & CARE  SPRAY 200 ml

Hoe je Great Lengths verzorgt op de juiste manier verzorgt.

Great Lengths Heat & Care Spray 200ml €23,00

Belangrijkste kenmerken

 • Hittebeschermend
 • Vochtinbrengend
 • Verbeterd kambaarheid
 • Geeft glans

Een hitte beschermende spray die niet alleen bescherming maar ook verzorging biedt.

De Heat & Care Spray van Great Lengths biedt optimale verzorging en bescherming aan krullend en golvend haar tegen hitte tot maar liefst 300 graden. Dankzij de FLEXAN II wordt je haar bedekt met een beschermde film waardoor het haar weer gemakkelijk te kammen is en je haar een gezonde glans heeft.

Belangrijkste kenmerken:

 • Hitte beschermend
 • Vochtinbrengend
 • Verbeterd kam baarheid
 • Geeft glans

Gebruik:

Breng de spray aan op vochtig haar voor het föhnen voor extra bescherming tegen hitte. Hierna kun je je haar stylen met een krul- of stijltang.

Resultaat:

Na het gebruik Great Lengths Heat & Care Spray 200 ml is het haar beschermd tegen styling tools en het haar krijgt een prachtige glans.

Productspecificaties

Meer informati

Haartype Beschadigd haar, Dik haar, Dof haar, Droog haar, Krullend haar, Normaal haar, Verzwakt en breekbaar haar
EAN code 4036279074745
Merken Great Lengths
Inhoud 200 ml

Ingrediënten

AQUA, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, SODIUM POLYSTERENE SULFONATE, HYDROLYZED CORN STARCH, SODIUM LANETH-40 MALEATE/STYRENE SULFONATE COPOLYMER, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED EXTRACT, BETA VULGARIS (BEET) ROOT EXTRACT, PANTHENOL, KERATIN AMINO ACIDS, TOCOPHEROL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, COUMARIN, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, CI 16255, CI 19140.

 

GREAT LENGTHS VOLUME CARE MOUSSE

Hoe je Great Lengths verzorgt op de juiste manier

Great Lengths Volume Care Mousse 200ml €23,00

 MEER VOLUME EN ELASTICITEIT

De Volume Care mousse voedt en vitaliseert in één stap. Het geeft het haar meer volume en elasticiteit, met langdurig effect. Belangrijk: de verstevigende mousse heeft een uitstekend effect, zelfs bij vochtig weer. Dankzij een specifiek ingrediënt is het haar gemakkelijker te kammen en na het drogen blijft het kapsel langer in optimale conditie. De volume care mousse bevat geen ethanol en is geschikt voor alle haartypes.

200 ml

GREAT LENGTHS SERUM HAIR FLUID

Hoe je Great Lengths verzorgt op de juiste manier.

Great Lengths Serum Hair Fluid 50ml €20,90

FLUWELEN GLANS VOOR IEDER HAARTYPE.

Het serum is geschikt voor alle haartypes en verbaast met zijn fantastisch glanzend effect. Een geweldig haar gevoel! Al eeuwenlang werd argan olie beschouwd als een insider tip voor cosmetica. Wij hebben het herontdekt als professionele haarverzorging. Dit superzacht gevoel verkrijgt haar laatste impact door de gemalen amandelolie, die natuurlijke bescherming biedt tegen vrije radicalen. Het haar wordt zacht, is gemakkelijk in vorm te brengen en is uiterst flexibel. Zonder alcohol.
50ml

 

Back To Top