skip to Main Content
016 85 00 13 liesbeth@kapsalonpapillon.be Maak je afspraak online
Wat Is Een Keratine Behandeling Precies?

Wat is een Keratine behandeling precies?

Wat is een keratine behandeling precies?

Natuurlijk haar bestaat voor 95% uit keratine, maar de hoeveelheid neemt af als je het intensief föhnt, verft, krult of straight. Keratineproducten vervangen de verloren proteïne, zodat het haar weer zacht wordt, perfect in model valt en glanst.

Wanneer gebruik je een keratinebehandeling? 

Een keratinebehandeling is perfect voor vrouwen met pluizig haar of haar dat beschadigd is door het gebruik van een haardroger en/of styling tang. De keratine zorgt voor een natuurlijke boost van het haar en maakt het weer zacht, glad en glanzend.

Met andere woorden: een keratinebehandeling kan na een zonvakantie gebruikt worden om het haar weer te boosten, maar kan ook gebruikt worden bij pluizig of beschadigd haar. Iedereen verdient zo’n wondermiddel, niet?

3 redenen waarom wij houden van keratine

Keratine is een wondermiddel dat bij iedereen in de haren en nagels zit. Een wondermiddel met heel wat voordelen! Wij lijsten ze even voor je op:

  1. Lichaamseigen proteïne

Door zijn herstellende functie, wordt keratine ook wel het ‘lichaamseigen keratine’ genoemd. Keratine doet voor je haar wat eiwitten doen voor je spieren: ze herstellen het haar en maken het opnieuw gezond.

  1. Zacht en glanzend haar

Keratine zorgt voor die mooie, gezonde glans op het haar. Daarnaast verhelpt keratine pluizig haar.

  1. Helpt je haar groeien

Naast dat het je haar glad, zacht, glanzend en pluisvrij maakt, helpt keratine je haar ook te groeien. Omdat je niet meer dagelijks met stylingproducten, föhn en stijltang in de weer hoeft, beschadig je je haar minder, waardoor het gezond blijft en minder snel uitvalt of afbreekt.

En daarom zijn wij fan van keratine!

Boost het haar met een keratinebehandeling 

Ook Yanina Wickmayer is helemaal weg van de keratine-behandeling

“Als je krullen hebt en droomt van steil haar, dan is deze keratine-behandeling écht geweldig,” zegt tennisster Yanina Wickmayer na de test in Blik Magazine.

 

De Keratine Plus Gold  & Keratine Infinity Plus bestaan uit een mix van organische en botanische producten.”De elementen in de keratine-producten voeden en versterken de haarvezels. Hierdoor gaan je lokken glanzen, zacht aanvoelen en weer super-gezond worden. Door de samenstelling van de producten van Jean Paul Mynè ben je zeker van een langdurig resultaat. Plus, mooi meegenomen, het volledige gamma is vrij van schadelijke stoffen en dat is natuurlijk ook goed voor het milieu,” zegt ook BV-kapper Jochen Vanhoudt in Blik Magazine.

“Mijn haar valt nu gewoon supermooi,” zegt Yanina.

Kapsalon Papillon is een van de pioniers van Keratine Behandelingen met Jean Paul Mynè in België.

Graag meer info over onze werkwijze en prijzen? Klik HIER

Back To Top