skip to Main Content
016 85 00 13 liesbeth@kapsalonpapillon.be Maak je afspraak online
Ba’sil Perfect Men Age Perfect

Ba’sil Perfect Men Age Perfect

Twee grondig beproefde ingrediënten met een zeer hoge opneembaarheid.
Ba’sil’s haar activerende formule HAIR MEN AGE PERFECT bevat naast het gepatenteerde bio-actief siliciumzuur (Collasil® OSA) eveneens gepatenteerde pigmentrijke keratine (Melatine®). De testresultaten spreken voor zich: 90% van de testpersonen rapporteert minder haarverlies en meer haargroei, 87% vindt het haar minder grijs en ervaart een opbouw in kleurverbetering naarmate het product langer gebruikt wordt (na 4 maanden reeds 13% donkerder).1,2

1,2 Bronnen: Nakanishi et al. Oral supplementation of orthosilicic acid and its impact on hair quality. Med Cutan Iber Lat Am. 2017; 45 (1): 29-35 • Melatine® acts inside to reactivate hair pigmentation. DERMSCAN Clinical Studies, Hair Pigmentation, June 2015; Kerat’Innov (France).

Voedingsstoffen voor een natuurlijke haarkleur
Rond het 30ste levensjaar begint bij de meeste mannen het vergrijzingsproces. Het is een geleidelijk proces waarbij het haar steeds lichtgrijzer wordt door verlies aan pigment, namelijk verlies van de kleurstof melanine.
Om dit verlies tegen te gaan en de natuurlijke haarkleur van binnenuit terug op te bouwen bevat ba’sil HAIR MEN AGE PERFECT  koper en de pigmentrijke keratine die van nature rijk is aan melanine (Melatine®).  Het bevat alle vereiste aminozuren die men terugvindt in de haarvezel. Het gepatenteerde ontwikkelingsproces maakt het mogelijk om de authentieke, natuurlijke structuur zo goed mogelijk te behouden en tegelijk de keratine wateroplosbaar  en dus goed opneembaar te maken.
Koper optimaliseert de normale pigmentatie van het haar en helpt de bindweefsels – waaronder het haarzakje – gezond houden. We selecteerden een goede koperverbinding, namelijk kopergluconaat, die goed opneembaar is.

Voedingsstoffen voor een vollere haardos en gezonde haargroei
Door zowel haren als hoofdhuid in goede conditie te brengen (zonder pelletjes) wordt een zeer goede basis gelegd voor een gezonde haargroei.

Silicium is een onmisbaar mineraal voor enerzijds het eiwit keratine dat structuur geeft aan de haren, en anderzijds het eiwit collageen dat structuur geeft aan de huid. De aanwezigheid van silicium in de haarvezels wordt geassocieerd met minder haarverlies en meer glans. Collasil® OSA is een goede en stabiele siliciumvorm waarbij wateroplosbare ortho-siliciumzuur ‘onder patent’ gemengd is met collageen afkomstig uit vis.

Hierbij ontstaat een stabiel mengsel waardoor de silicium zeer goed opneembaar is. De collageen is een bijkomend pluspunt aangezien het de conditie van de huid (ook van de hoofdhuid) ondersteunt

HAIR MEN AGE PERFECT

Voor een vollere haardos, gezonde optimale haargroei en natuurlijke haarkleur

 • Vegetarische capsule – Glutenvrij – Lactosevrij – Geen kleurstoffen – Geen bewaarmiddelen
 • Twee grondig beproefde ingrediënten: meer haren in de actieve groeifase, het behoud van de natuurlijke haarkleur en de conditie van de (hoofd)huid
  • Nieuwste generatie gepatenteerde bio-actieve Silicium met collageen (Collasil® OSA)
  • Gepatenteerde pigmentrijke keratine peptide, van Franse oorsprong (Melatine®)
 • Zeer hoge opneembaarheid
 • Extra ingrediënten zoals wijngaardstok, biotine, en goede mineraalverbindingen zinkcitraat en kopergluconaat

Aanbevolen inname: 2 capsules per dag, bij voorkeur gedurende minimum 4 maanden

Bestel nu €54,00 bel ons 016/850013

Beschikbaarheid: Op voorraadOndersteunende werking van:

 • VIT B8: het energieleverend metabolisme in alle lichaamscellen ook de snelwerkende haarcellen die alle energie goed kunnen gebruiken
 • VIT B8 + ZINK: goede conditie van haar en huid
 • ZINK: normale hoeveelheden testosteron in het bloed
 • ZINK: hernieuwing van cellen (het celdelingsproces) en normale synthese van eiwitten waaronder keratine en collageen
 • ZINK: normale werking van het immuunsysteem en bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
 • KOPER: normale pigmentatie van haren en huid
 • KOPER: bindweefsels zoals haarfollikels, huid en nagels gezond houden
 • WIJNGAARDSTOK: circulatie, eveneens die in de hoofdhuid, dit vanwege de krachtige antioxidant werking die de cellen beschermt tegen oxidatieve stressSamensteling per 2 capsulesActieve hoofdnutriënten
  keratine Melatine® 650 mg
  wateroplosbaar orthosiliciumzuur 7,5 mg
  collageen van mariene oorsprong 135 mg

  Extra vitaminen, mineralen, planten

  koper 1 mg 100% RI*
  zink 5 mg 50% RI*
  vitamin B8 (biotine) 250 μg 500% RI*
  + Polyfenolen (uit Vitis vinifera L.) 45 mg

  (*) RI: Referentie Inname

  Ingrediënten
  Oplosbare gehydrolyseerde keratine ‘Melatine®’ (bevat sporen van sulfieten), vegan capsule: hydroxypropylmethylcellulose, gehydrolyseerde collageen van mariene oorsprong (vis), wijngaardstok extract  (Vitis vinifera L.), antiklontermiddel: magnesiumstearaat, zinkcitraat, oplosbaar (ortho)siliciumzuur,  kopergluconaat , D-biotine

  Capsules
  Vegetarische capsule – Glutenvrij – Lactosevrij – Geen kleurstoffen (maar transparante vegan caps)

  Gebruik

  Volwassenen gebruiken 2 vegetarische capsules per dag, voor de maaltijd met water innemen. Gebruik dit voedingssupplement bij voorkeur minstens 4 maanden lang voor een voldoende toevoer van voedingsstoffen en het gewenste resultaat.

  Kan gecombineerd worden met ba’sil HAIR SKIN NAIL BOOST voor een optimale ondersteuning voor de structuurgevende eiwitten in je lichaam.

 

Back To Top