skip to Main Content
016 85 00 13 liesbeth@kapsalonpapillon.be Maak je afspraak online
Trends Damessnit

Trends Damessnit

De trend is … dat er heel veel trends zijn en dat is maar goed ook.

We zijn allemaal uniek, we hebben elk van ons mooie dingen van moeder natuur meegekregen. Het is aan ons Kapsalon Papillon om een op maat gemaakt trendy kapsel te maken; dat pas bij je stijl, jou karakter, die tijd die jij hebt om met je haren bezig te zijn. Wij geven Persoonlijk advies om jou haren in de juiste vorm te krijgen elke ochtend voor je naar het werk of wanneer sociale leven instapt, we zijn niet enkel jouw kapper maar ook jullie adviseur, bij een damessnit of brushing krijg je de nodige tips en tricks.

De Papilonnekes

Maak een Online afspraak

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top