skip to Main Content
016 85 00 13 liesbeth@kapsalonpapillon.be Maak je afspraak online
Samen Loyaal Voor Lokaal

Samen loyaal voor lokaal

Westerlo PAREL DER KEMPEN

Bij elke aankoop of dienst tot 30 september 2021 geven wij een stempel voor op uw spaarkaart.

Op deze manier geeft u de lokale economie een duwtje in de rug Samen loyaal voor lokaal is een beloningssysteem of ook wel een spaar- en steunactie waarmee we winkels, horecazaken en dienstverleners uit heel Westerlo extra impulsen willen geven.

Tot wanneer?

Tot 30 september 2021

Gouden en blauwe spaarkaarten

Elk gezin van Westerlo krijgt vanaf half mei twee gouden en twee blauwe spaarkaarten in de brievenbus. Op elke spaarkaart kunnen telkens 10 stempels verzameld worden. Met de spaarkaarten stimuleren we het kopen in Westelse zaken, met de gouden spaarkaart stimuleren we extra het kopen in verschillende handelszaken.

 • Op de gouden spaarkaart verzamelen klanten 10 verschillende stempels: van 10 verschillende handelszaken dus.
 • Op de blauwe spaarkaart verzamelen klanten 10 stempels: daar mogen stempels van dezelfde handelszaken bij zijn.

  Blauwe en gouden prijzen

  • Prijzenmand met lokale producten
   Op 30 september trekt elke handelaar minimaal 1 kaart uit de blauwe spaarkaarten die in zijn of haar zaak verzameld zijn. Deze klant krijgt een prijzenmand met lokale producten. Geef je graag meer prijzen? Dit kan je zeker doen om meer mensen te belonen. Gebruik hiervoor prijzen uit je eigen zaak.
  • Na 30 september worden alle gouden en blauwe spaarkaarten opgehaald. Hieruit worden nog een heel aantal extra winnaars getrokken:
   • Uit alle gouden spaarkaarten trekt een onschuldige hand de zes winnaars van de hoofdprijzen. Zij krijgen elk een elektrische fiets ter waarde van 2500 euro. Een heel interessante prijs, die mensen zeker zal aanzetten om lokaal te kopen, én die stimuleert om verder lokaal te blijven kopen.
   • Uit alle blauwe spaarkaarten worden de winnaars getrokken van de waardebons die bij alle deelnemende zaken zijn aangekocht en van de 250 vouchers van 10 euro, te spenderen bij de lokale horeca.

 

Back To Top