skip to Main Content
016 85 00 13 liesbeth@kapsalonpapillon.be Maak je afspraak online
Stem Nu Op Onze Creatie …. Updo Color Award @ Instagram

Stem nu op onze creatie …. Updo Color award @ Instagram

Tijdens Lockdown 2.0 kreeg ik een mooie mail van Joico met het voorstel om onze creativiteit ten toon te stellen.

Het oefenhoofd werd door Joico betaald, waauw dat op zich vond ik dus al de hoofdprijs. Zo een schoon oefenhoofd met wimpers en schouders. Het was een “coup de foudre”. Mijn keuze was dan ook snel gemaakt, opsteken daar loopt mijn hart van over. De kleurkeuze Summer blonde een must. Niet te gekke kleuren, ik volg mijn ziel, rust, simpel & klassevol.

Zo ben ik, zo zijn onze klanten, zorgzaam, zachtvan karakter, eenvoudig, net iets anders als een ander…..

Voor mij is de opdracht meer dan geslaagd “Dit kapsel is een reflectie van mezelf”

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Back To Top