skip to Main Content
016 85 00 13 liesbeth@kapsalonpapillon.be Maak je afspraak online
Ba’sil Food For Hair

Ba’sil Food for Hair

We hebben een prachtige getuigenis voor jullie klaarliggen. Niets is fake, het is een pure getuigenis, het gaat over het leven zoals het is. Over de haarongemakken die wij als haarpecialist bij onze klanten maar al te goed ervaren.
Bekijk deze video ! Een gezonde voeding aangevuld met ba’sil supplementen ondersteunt de hoofdhuid en haarkwaliteit.
Wist je dat?
Het aantal haarzakjes, waaruit de haren groeien, we meekrijgen bij de geboorte?
Het aantal haren komt overeen met de haarzakjes. Meer zullen er nadien niet bijkomen.
De haarzakjes actief houden door ze optimaal te voeden van binnenuit, is voor een dunne haardos een extra aandachtspunt. Ba’sil haar  ingrediënten  Collasil en Siliciumzuur maakt het haar sterk bij de oorsprong. Ze versterken het haarzakje. Ba’sil is wetenschappelijk bewezen & onderbouwd, de voedingssupplementen zijn zo gemaakt dat ze door de maag en het bloed worden opgenomen en zo hun weg volgen. Zo hebt u echt resultaat, minder rimpels, sterkere nagels en haar.
*Vele anderen spelen met de gelijknamige ingrediënten deze reizen door het lichaam en komen rechtstreeks bij onze afval stoffen.

Voedingssupplementen voor de inwendige verzorging van haar, huid en nagels

€68 Bestel: liesbeth@kapsalonpapillon.be

Ba’sil is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in nutricosmetics. We bieden een gezond assortiment van hoogkwalitatieve voedingssupplementen voor de inwendige verzorging van haar, huid en nagels. ba’sil staat voor de ‘beter actieve silcium’ en is het voornaamste element in onze producten.

een gezonde optimale haargroei, stevige haardos en huid

 • Twee wetenschappelijke geteste ingrediënten: meer haren in de actieve groeifase, minder haren in de rustfase, en bijkomend gunstig effect op de huid
 • Zeer hoge opneembaarheid
 • Extra ingrediënten zoals biotine, vitamine C, pantotheenzuur, goede mineraalverbindingen zinkcitraat en kopergluconaat
 • Vegetarische capsule – Glutenvrij – Lactosevrij – Geen kleurstoffen – Geen bewaarmiddelen

Aanbevolen inname: 2 capsules per dag gedurende 3 maanden
90 capsules per doosje is goed voor 6 weke

Ondersteunende rol van:

 • VIT B8 + VIT B5: energieleverend metabolisme in alle lichaamscellen ook de snelwerkende haarcellen die alle energie goed kunnen gebruiken
 • VIT B8 + ZINK: goede conditie van haar en huid
 • VIT C: collageenvorming
 • ZINK: hernieuwing van cellen (het celdelingsproces) en normale synthese van eiwitten waaronder keratine en collageen
 • ZINK + VIT C: normale werking van het immuunsysteem en bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
 • ZINK: gezonde nagels
 • VIT C: ijzeropname en heraanmaak van het actieve vitamine e
 • KOPER: normale pigmentatie van haren en huid + bindweefsels zoals haarfollikels, huid en nagelsSamenstelling per 2 capsulesActieve hoofdnutriënten
  oplosbare gehydrolyseerde keratine Cynatine® HNS 500 mg
  wateroplosbaar  bio-actief orthosiliciumzuur
  (waarvan 2,3 mg oplosbaar silicium)
  7,5 mg
  collageen van mariene oorsprong 135 mg

  Extra vitaminen en mineralen

  vitamine C 40 mg  50% RI*
  vitamine B5 (pantotheenzuur) 6 mg 100% RI*
  vitamine B8 (biotine) 500 μ g 1000% RI*
  zink 10 mg   100% RI*
  koper 1 mg 100% RI*

  *RI: Referentie Inname

  Ingrediënten
  Oplosbare gehydrolyseerde keratine ‘Cynatine® HNS’ (bevat sporen van sulfieten), vegan capsule: hydroxypropylmethylcellulose, gehydrolyseerde collageen van mariene oorsprong (vis),L-ascorbinezuur (vit C), zinkcitraat, antiklontermiddel: magnesiumstearaat,calcium- D- pantothenaat (vit B5),  oplosbaar (ortho)siliciumzuur,  kopergluconaat , D-biotine

  Capsules
  Glutenvrij – Lactosevrij – Geen kleurstoffen (maar transparante vegan caps)

  Voor volwassenen, 2 vegetarische capsules per dag, voor de maaltijd met water innemen. Gebruik dit voedingssupplement bij voorkeur minstens 3 maanden lang voor een voldoende toevoer van voedingsstoffen en het gewenste resultaat.

  Kan gecombineerd worden met ba’sil HAIR SKIN NAIL BOOST voor een optimale ondersteuning.

  Verpakking van 90 capsules: nettogewicht: 45 g

  Droog en koel bewaren, buiten invloed van licht.

  Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en evenwichtige voeding noch een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

  Twee wetenschappelijk beproefde ingrediënten met een zeer hoge opneembaarheid.
  Ba’sil FOOD FOR HAIR bevat naast het gepatenteerde bio-actief siliciumzuur (Collasil® OSA) eveneens gepatenteerde keratine (Cynatine® HNS). De testresultaten zijn opmerkelijk: 100% van de testpersonen rapporteert minder haarverlies, 90% heeft meer haren in volle groeifase en 83% is zeer tevreden over de totale haarkwaliteit.1,2

  Haarformule ook goed voor de huid, want gepatenteerde Collasil® OSA biedt dubbele winst:

  1. bio-actief silicium voor mooie haren
  2. collageen voor een strakke huid

  Het wateroplosbare ortho-siliciumzuur wordt ‘onder patent’ gemengd met collageen afkomstig uit vis. Hierbij ontstaat een stabiel mengsel waardoor het siliciumzuur zeer goed opneembaar is.

  Collageen is een anti-rimpeleiwit dat zorgt voor een strakke huid. Meer dan 70% van de eiwitten in de huid is collageen. Bij het ouder worden functioneren de huidcellen stilaan minder goed en daalt de aanmaak van collageen. Hierdoor wordt de huid minder stevig en vormen rimpels zich sneller en dieper. De collageen is een bijkomend pluspunt aangezien het de conditie van de huid (ook van de hoofdhuid) ondersteunt.

  1,2 Bronnen: Nakanishi et al. Oral supplementation of orthosilicic acid and its impact on hair quality. Med Cutan Iber Lat Am. 2017; 45 (1): 29-35  Beer C et al. A clinical trial to investigate the effect of Cynatine HNS on hair and nail parameters. Scientific World Journal 2014; 2014:641723.
Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Back To Top