De nutricosmetics en voedingssupplementen van ba’sil zijn een 100%  natuurlijk voedingssupplement. Het wordt uitzonderlijk goed opgenomen door het lichaam, in tegenstelling tot de meeste andere voedingssupplementen. Het gepatendeerde Collasil (bio-actief silicium samen met collageen) in combinatie met keratine-peptide en biotine zorgen ervoor dat ba’sil écht helpt om de haargroei te stimuleren en sterker te maken.

Opneembaar siliciumzuur, keratine, vitamines, koper en zink voeden het haar en geven een extra boost aan de groei een pigmentatie van het haar. Langs deze weg wordt op een natuurlijke manier haarverlies en vergrijzing gedeeltelijk afgeremd. Bovendien verstevigt het ook huid en nagels.

Ba’sil is aangeraden bij haarverlies, uitdunnend of grijzend haar, broos haar, haarextensies, kleuren van haar, veelvuldig föhnen of stijlen van haar, een moeilijke of droge huid, voorbereiding zonvakantie, gelnagels,…